Digitalisering, ERP, Utveckling

Nya sätt att arbeta öppnar vägen för hållbara lösningar

COSMO CONSULT AB27/05/2019

Att byta från ett arbetssätt som redan fungerar känns onödigt och dyrt. Vi löser alla uppgifter i ett och samma system, vilket är enkelt och smidigt. Det är också lätt att falla tillbaka på lösningar som vi vet fungerar och som vi på ett ungefär vet hur lång tid de tar att färdigställa. Känner du igen dig?

 

Vi vågar

På COSMO CONSULT har vi vågat ta klivet utanför vår egen bekvämlighetszon. Vi har insett hur mycket det finns att hämta för våra kunder, och oss själva, när vi börjar bredda våra kunskaper. Att ta klivet utanför vår egen bekvämlighetszon är inte så lätt men det har många fördelar. Idag kan vi leverera framtidssäkrade lösningar på ett helt annat sätt än vad som gjordes för bara fem år sedan. Genom att ta hjälp av teknik som automatiserade tester, leveranser och agila metoder kan vi hålla tillbaka den tekniska skulden i våra lösningar på ett effektivt sätt. Genom att bredda våra kunskaper kan vi erbjuda paket sammansatta av komponenter från olika delar av Microsoftstacken, istället för att uppfinna hjulet på nytt vid varje leverans.

Bloggserie - Del 2

Bygga team

Ett starkt team betyder så mycket mer än man kan ana. Att arbeta i våra nytänkande utvecklingsteam ger en riktig lagkänsla. När någon av oss står inför nya utmaningar hjälps vi åt. Vi ryggar inte tillbaka inför nya utmaningar. Istället börjar vi nyfiket vrida och vända för att hitta nya vägar mot bättre, mer hållbara sätt att hitta lösningar. Ett sådant mindset sprider inspiration, ger stimulans och sprider sig i teamet. Många av oss har drivkraften att skapa lösningar på problem med hjälp av kod och teknik, en kraft som måste stimuleras. Det är en härlig känsla då vi lyckas, än bättre när vi gör det tillsammans. 

En jätte i bagaget

Microsoft erbjuder idag en hel del nya applikationer och verktyg som kan vara ett ypperligt komplement till befintliga lösningar. Utveckla med CI/CD i fokus, behandla stora mängder data med hjälp av AI, analysera med Power BI, interagera med CDM, sätt ihop egna appar med PowerApps och koppla samman med Flow. Det här är bara början.
Vill du följa med på vår resa?

Christian Andersson, en fabriksarbetare

 

Vi letar efter nya talanger till vårt utvecklingsteam!

COSMO CONSULT växer och söker just nu flera nya tjänster inom utveckling. Klicka här för att komma vidare till våra lediga tjänster!

Dela

Kommentera