Digitalisering, ERP

Så långt kan din digitala upptäcktsresa ta dig

COSMO CONSULT AB21/10/2020

Vad tänker du på när du hör ordet digitalisering? Att information kan springa fortare och längre i din organisation? Att det går att samla all data, alla rutiner och mackapärer på en och samma plats, så att inte halva arbetsdagen behöver gå åt till att hoppa mellan olika system? Att de verktyg som du behöver för att kunna göra ditt jobb går att ha med i fickan istället för i en stor immobil desktop på skrivbordet? Du är på rätt spår, men att enbart tänka på att det går att jobba enklare och smartare tack vara digitala lösningar är lite som om elektricitetens intåg bara gav bättre belysning på kontoret och reducerade behovet av att fylla på ny lampolja. Tekniken är där för att öppna dörrar; det stora och viktiga är vart vi går när nya vägar plötsligt ligger framför våra fötter. Det är en resa. En spännande upptäcktsresa som kan ta dig till oanade platser. Vad sägs om att få lite guidning efter vägen?

Digitalisering – så mycket mer än bara teknik

När ångan och elektriciteten kom och kickade igång industrialiseringen var tekniken möjliggöraren. Den födde en revolution som ändrade hur vi jobbade, tänkte och levde. Tack vare den kunde kompetenta och kreativa människor kläcka nya idéer som gjorde världen bättre och roligare. Ny teknik kan ta oss väldigt långt, om vi kombinerar den med nya sätt att tänka. Att digitalisera en verksamhet går bara till viss del ut på att byta ut gamla tröga burkar mot nya smarta system. IT är starten och möjliggöraren, men det finns så mycket mer längs vägen på digitaliseringsresan. Om du slänger ut gamla tankesätt och strategier tillsammans med den föråldrade tekniken, och istället låter nya attityder, innovationer, produkter och tjänster ta plats tillsammans med dina nya digitala system, kan du ta dig längre än vad du någonsin trodde var möjligt.

Om den digitala tekniken öppnar nya dörrar så är det människorna i din organisation som verkligen fortsätter resan på andra sidan de dörrarna. Dina medarbetare och deras kunskap och kreativitet är det som verkligen kommer att ta dig till nya fantastiska destinationer på din resa. Vad betyder den digitala omvandlingen för dem och för dina team? Hur kan de använda de nya möjligheterna för att ta raska kliv in i framtiden? Har du resurserna att se helheten som tekniken, människorna och idéerna utgör?

Din guide på digitaliseringsresan

Som IT-leverantör vet vi att tekniken är en bra start, men att det alltid är människorna som använder den som är det viktiga. I våra samarbeten är den rätta digitala lösningen det som utgör början på resan, sedan är det människorna, mötena och samtalen som leder den resan mot nya framgångar. Vi vet att många medelstora företag inte har den personal och de resurser som behövs för att verkligen kunna greppa och utnyttja digitaliseringen till fullo. Därför är vi lika mycket guider och färdkamrater på resan som vi är teknikleverantörer. Vi vill använda all vår kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig att gå så långt som möjligt, och ha roligt under resans gång.

Alla lyckade resor börja med ett viktigt steg: var är vi nu? Med en startpunkt som tydligt berättar hur digitaliseringsgraden ser ut i dag och hur den mäter sig mot andra aktörer i branschen går det lättare att ta ut riktningen mot nya äventyr och framgångar. COSMO CONSULTs DigiCheck är den startpunkten. Utifrån vår breda erfarenhet av digitalisering av många olika branscher kan vi göra en objektiv granskning som gör det lättare för dig att ta ut kursen för din digitala resa.

Vi kan teknik och de möjligheter den erbjuder, och vi samarbetar alltid nära våra kunder för att tillsammans kunna ta fram de bästa och smartaste digitala lösningarna. Men vi bryr oss minst lika mycket om kultur, strategier, idéer och människor, för det är där det riktiga värdet ligger. Vi vet att ditt företag är unikt och att din resa också kommer att vara unik, så vi utgår alltid från en individuell konsultation som leder till en anpassad digitaliseringsplan baserad på just ditt företags specifika ambitioner och prioriteringar. Tillsammans med dig kan vi ta fram en färdplan för en långsiktig digitaliseringsframgång.

Som experter på affärssystem handlar vårt jobb alltid om att skapa mening, möjligheter, nytta och roliga arbetsdagar för dig och våra andra kunder. Det är när människor möts och delar kunskap och idéer som verklig framgång skapas. För oss på COSMO CONSULT är tekniken lösningen och starten på resan, men det är alltid människorna som är det viktigaste.

Kontakta oss!

COSMO CONSULT Sverige

Löfströms Allé 5
172 66 Sundbyberg
+46 8 7998660
E-Mail
Fabriksgatan 7
412 50 Göteborg
+46 8 7998660
E-Mail
Adelgatan 6
212 22 Malmö
+46 8 7998660
E-Mail
Storgatan 43
903 26 Umeå
+46 8 7998660
E-Mail
Fålhagsleden 53
753 23 Uppsala
+46 8 7998660
E-Mail

Dela

Kommentera