Data och analyser, Digitalisering, ERP, Utveckling

En kul och spännande vardag

Victor Milveden08/05/2020

Vi på COSMO CONSULT har som vision att ständigt utvecklas och ligga i framkant när det gäller teknik och Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vi strävar efter att alltid lära oss mer och höja våra kunskaper med nyheter från omvärlden. Här kommer några exempel på hur vi jobbar för att nå vår vision.

Vi som gick Talangprogrammet 2018 fick ta del av ett internationellt projekt där vi lärde oss otroligt mycket, vi hade turen att åka ner och delta en vecka i Dresden, Tyskland, för att förbereda, lära och bygga en mer teknisk framtid med Business Central.

Bloggserie - Del 10

Under veckans gång arbetade vi tillsammans i ett internationellt COSMO CONSULT utvecklingsteam med medlemmar från Sverige, Tyskland och Österrike. Vi hade som mål att skapa en helt automatiserad utvecklingsprocess med stöd av CI/CD pipelines. Med hjälp av Microsoft Azure, DevOps, API’s, Powershell script och andra innovativa idéer kan vi automatisera i princip allt, för i vår mening tillhör manuella processer det förflutna. I slutet av veckan var målet nått med resultatet av en helt automatiserad process som skapar CI/CD pipelines inom DevOps. Denna process skapar docker containers för Business Central som i sin tur kör automatiserade tester, publicerar dessa testresultat och därefter producerar och lagrar de artefakter som skapades via CD pipelinen i Azure och deployar även VM’s i Azure för utveckling, testning och kvalitetssäkring.

Förutom det här internationella projektet så har vi på COSMO CONSULT även börjat  arbeta med OKR, Objectives and Key Results, för att tillsammans som en grupp arbeta fram uppgifter och aktiviteter för att förbättra och utveckla vår personliga vardag. OKR ger oss ett roligt och intressant tillfälle att skapa våra egna möjligheter att utveckla det som vi tycker är extra viktigt för vårt personliga arbete.

Är du sugen på att vara med i ett team som värdesätter personlig utveckling, som fokuserar på förbättring och som följer med i de tekniska svängarna? Häng med oss och var en del av vår utvecklingsprocess!

Victor Milveden, Fabriksarbetare

 

Vi letar efter nya talanger till vårt utvecklingsteam!

COSMO CONSULT växer och söker just nu flera nya tjänster inom utveckling. Klicka här för att komma vidare till våra lediga tjänster!

Dela

Kommentera